Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Spaceart International
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Decoratiuni interioare Cer Instelat SpaceArt
300 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cerul instelat SpaceArt este ideal in dormitoare, living-uri, cluburi, restaurante, cafenele, cinematografe sau alte locatii cu o lumina ambienatala.

Tavanele instelate pot fii autoluminate, in timpul zilei sunt invizibile iar in timpul noptii va puteti bucura de hipnoticul dans al stelelor de diverse magnitudini, norilor de gaz cosmic, constelatiilor favorite, Calea Lactee, Galaxia Spirala Stelele din fibra optica sunt luminoase si in timpul zilei. Tavanele instelate cu fibra optica pot contine stele de diverse magnitudini, dar si principalele constelatii.

  In timpul zilei sau in  lumina ambientala, originalele decoratiuni interioare ” SpaceArt Creations � “ sunt invizibile si nu modifica culoarea sau structura peretilor, dar noaptea sau in intuneric lumina magica a creatiilor  SpaceArt confera o ambianta unica si exceptionala camerei dumneavoastra unde mii de stele, luna, calea lactee, constelatii, meteoriti, nori de gaz cosmic, galaxii spirala, peisaje mirifice sau chiar personaje de basm lumineaza toata noaptea, oferind astfel un plus de stil si originalitate dormitorului dumneavoastra si pe intuneric !

Aplicatii:
- Dormitor
- Living
- Bar
- Club
- Restaurant
- Salon SPA
- Salon masaj
- Cinematograf
- Piscina
- Sali de joaca
- Tunning auto
Din Gura in Gura